mandag 9. april 2012

Hagebloggtreff lørdag 14.april:

Hei Hagebloggere!
Noe av det kjekkeste med bloggingen er felleskapet med andre bloggere. Vi besøker hverandre, legger igjen hilsener, og etterhvert får vi venner over hele landet :)
- Hadde det ikke vært hyggelig å møte noen av disse?

13-15 april er det hagemesse utenfor Oslo. Hagebloggerene skal ha stand, og vi skal ha et uformelt lite hagebloggtreff:

Når? Lørdag kl 14.00
Hvor? På kafeen som ligger innerst i Hall B (ved scenen).
Hvem? Alle som blogger om hage, mye eller lite. Og om du ikke blogger så kan du da gjerne stikke innom da også :)
Påmelding? Nei, det er helt greit å bare svinge innom. Men, om du tror du har tenkt deg så håper jeg du legger igjen en kommentar her. Flott å se for andre som lurer på å komme, og ganske praktisk også slik at vi kan holde av bord nok til at alle kan sitte samlet :) Og fortell gjerne på egen blogg at du skal, så får enda flere med seg at vi har treff.

Møt oss i kafeen, eller kom innom oss på stand B04-30 først, den ligger like ved.

PS: Kl 13.30 holder fotografen Nils Petter Dale foredrag om å ta bilder i hagen. Lær smarte triks for å få blomster og bed til å fremstå fra sin beste side. Foredraget ble til etter ønske fra oss hagebloggere.


Hagemessen holdes på Norges Varemesse, som ligger nær togstasjon i Lillestrøm. Messens nettside har bred informasjon om åpningstider, utstillere og andre foredrag.

Jeg kommer frem fra min datamaskin, kommer du?
Skriv en kommentar og spre gjerne informasjonen videre!

17 kommentarer:

 1. Hei! Er det mulig å få bli lagt inn på lista deres på Hageblogger? Jeg har ikke vært så aktiv det siste året (har en sønn på 1 år nå), men kommer sterkere tilbake i år!

  SvarSlett
 2. Hei Maria :)
  Hyggelig at du vil være med. Jeg legger deg gjerne til, men er litt forvirra over hvilken av listene som blir rett. Er du norsk eller en svenske som bor i Norge så havner du på norsk liste, er du svensk i sverige så skal du på den svensk/danske. Og så jeg vil vente til etter at du har kommet igang med å blogge igjen.

  SvarSlett
 3. Jeg har tenkt meg på messa lørdag, hvis ikke kjøreværet blir ufyselig.

  SvarSlett
 4. Jeg kommer i år også, med minstemann:o) Gleder meg, det er jo så inspirerende!!

  SvarSlett
 5. Gleder meg til å se dere Anne, Mari Anne og Oleiv Lene :D

  SvarSlett
 6. Og så stikker dere innom meg på hagebloggstanden. Jeg holder fortet under kaffeserveringen. Vi ses!

  SvarSlett
 7. Du vet allerede at jeg kommer.

  SvarSlett
 8. Jeg skal stå på srand på søndag, men prøver å komme lørdag også. Hadde vært så gøy å møtt folket!

  SvarSlett
 9. Hei Åshild, Kari og FlittigLise, det blir så kjekt å se dere :)
  Flott om du kommer deg innom på lørdag FlittigLise, for søndagen tror jeg ikke det er mer futt igjen i meg så da tror jeg ikke jeg kommer på messa.

  SvarSlett
 10. Jeg er på stand fredag (HagEgal-stand 16-20), og jeg tar også turen lørdag, så da satser jeg på hagebloggkafe :-)
  Må jo nesten få med meg kåringen av Hagefoto kl 11.45 (fra "scenen", hvor nå enn den er). Så får vi se hvor langt Solhatten når opp...
  Blir spennende å se noen bloggfjes og om man klarer å kople navn, bloggnavn og fjes... Flott opplegg du har laget i stand!

  SvarSlett
 11. Jeg kommer på bloggtreff, og så klart vi kommer innom på stand og besøker de som holder fortet. Kanskje vi kan avlaste hverandre litt også, så det blir det felles beste for alle, men det løser vi på stedet! Gleder meg!

  SvarSlett
 12. Jeg kommer på lørdag! Men jeg har tvunget med meg mannen, så jeg vet jammen ikke om jeg kan la han stå å vente mens jeg er på bloggtreff... :-))

  Uansett, så kommer jeg innom standen og hilser på!

  Klem fra Line

  SvarSlett
 13. Line: Menn sendes vel på Villmarksmessa??? Så kan du kose deg på bloggtreff! Vi sees :-)

  SvarSlett
 14. Jeg og ei venninde kommer mest sannsynlig innom kafeen. Blir spennende.

  SvarSlett
 15. Grethe: For en strålende ide! Tusen takk :-)
  Line

  SvarSlett
 16. Takk for en koselig time på bloggkafe-treff. Takk til Anne som initierte ideen - og vi savnet deg selvfølgelig på treffet !!!

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for 8 måneder siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger