fredag 13. april 2012

Vi rigger stand for Hagebloggerene på hagemessa!

I dag åpner Hagemessen utenfor Oslo og vi rigger stand på harde livet. Fortsatt endel igjen å gjøre men det blir bra!
Skal vise dere hvordan det blir etterhvert, og lenke til alle de som skal stå på stand, men for nå så se bildeserie på Moseplassens Facebookside.

Kom innom oss innerst i hall B på B04-30!

8 kommentarer:

 1. Lykke til! Jeg bringer bilde og sak videre til min facebookside!!

  SvarSlett
 2. Jeg og ei venninde tar turen innover i morgen. Blir spennende! Stikker gjerne innom på lunsj treff også vi tenker jeg;)
  Marte

  SvarSlett
 3. Så fint det blir, Anne! Gleder meg til å komme inn å se standen og alt det andre! Jeg har ikke fått inngangskort ennå, men håper det kommer i morgen :)

  SvarSlett
 4. Oooah, så lekkert dette blir!! Lykke til og hils fra Novembersymra!

  SvarSlett
 5. Så flott stand!!!
  .Dere har fått til skikkelig "hagestemning".
  Jeg kommer ikke på messa i år, derfor er det så moro å se bilder

  SvarSlett
 6. "Utenfor Oslo" - hmm, spennende måte å omtale Lillestrøm på... ;o)

  Hilsen lillestrømlingen

  SvarSlett
 7. Fin stand og koselig å hilse på deg og de andre jentene i går. Synd jeg bor så langt unna, skulle gjerne vært med i dag.
  Ha en fin dag, klem Laila

  SvarSlett
 8. Hei Anne. Mye skryt til standen i dag. Tror vi kunne ha solgt både blomstene og inventaret flere ganger. Livv verre da jeg skulle forklare hvordan folk kunne gå hjem å bygge vertikal, grønn vegg. Men de fikk brosjyre. Du må gjerne låne bildet på bloggen vår, og fort deg å komme til krefter igjen.
  Kari K..

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for 8 måneder siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger