lørdag 14. april 2012

Rapport fra Hagebloggerenes stand på Hagemessa!

Hagebloggerenes stand på Hagemessen ser ut til å bli riktig populær! Jeg var der noen timer på fredag og synes det var sååå koselig å få møte andre bloggere, blogglesere og andre blogginnteresserte :)

Anne Cathrine (Hagavegen), Anne Kari (Hagebo) og meg, Anne (Moseplassen)

Poenget med standen er jo nettopp det å komme i kontakt med hageinteresserte og fortelle de om dette fantastiske mediumet blogg. Det viktigste middelet for dette er jo de som står på stand, det å møte noen som kan svare på spørsmål og lede interesserte inn i en samtale. Ni flotte damer melde seg for å ta vakter, noen av de har dobbeltvakter. I tillegg så ble flere passerende bloggere hanket inn og satt i arbeid. Takk og takk til alle dere!
Kari (Perogkari) og Irene (Villroses hage). Bildet er tatt av Per, den andre halvdelen av Perogkari.

Selve standen har plakater, brosjyre og et lysbildeshow som gir informasjon om hva hageblogging er, og hvorfor vi leser og blogger om hage. Men det er gjerne ikke nok bare med informasjon. Utfordringen på slike messer er å få folk til å stoppe opp.

En går gjerne i en sigende menneskemasse og det skal litt til at de som passerer gir standen en sjangse. Svaret for meg ble å lage en så komplett stand som mulig, med masse øyegodt. En fanger folks interesse og gir de en god følelse, og mens de står der og beundrer planter og annet så kan man trekke samtalen over på hageblogging og gi de brosjyren.

Anne Kari (Hagebo) og Linda (Lindas hagedrømmer)

Her er oversiktsbilde fra stand, og i morgen kommer en god presentasjon av hele standen med forklaring på hva alt er og hvor produkter er i fra, inkludert navn på alle plantene :)


Hagemessen er åpen i morgen også, kommer du?
(pst, har du tatt bilder av bloggere på stand så vil jeg gjerne få dele de her! Send pr epost på (anne @ moseplassen.com ). Og jeg vil gjerne ha tips om bloggposter fra hagemessen også!

12 kommentarer:

 1. Det hadde vært morro men kan dessverre ikke:( Jeg hadde håpet å kunne komme meg dit, men har ikke barnevakt og orker ikke å ha med meg en vilter 4 åring.
  Liza

  SvarSlett
 2. Vi har jo hagemessas flotteste stand ;-)

  (Kari og jeg hadde nok klart å selge alt som ikke er skrudd godt fast...)

  SvarSlett
 3. Det er Anne Cathrine og ikke Moster som er på bildet :-)

  SvarSlett
 4. Forøvrig har jeg hatt to fine vakter på standen. Spesielt i dag, lørdag, var det mye fart!

  SvarSlett
 5. Uffda, flott at du så og fikk retta meg Anne Cathrine! Gikk litt i surr for meg der...
  Flott at det var mye folk i dag!

  Villrose: nå fikk du meg til å smile :)

  Liza, det var nok ikke plassen for fireåringer nei, selv om de hadde en kjempefin lekestativutstilling.

  SvarSlett
 6. Dette ser så utrolig bra ut! Stå på! Jeg er litt misunnelig :)

  SvarSlett
 7. Her så jeg at hage.no har lagt ut en videosnutt som viser den fine hageblogg standen:
  http://www.bygg.no/2012/04/87491.0?bannerfolder=30861&toppbannerfolder=30860

  SvarSlett
 8. Takk for tips Grethe! Morsomt å se hvordan det ble, flott at Hage.no ville gi oss så mye plass :)

  Jeg vil bare få skyte inn at de har klippet sammen litt så jeg forsøkte å få korrigert intervjueren på hvem sin stand det er, at det ikke er "min" men at det er alles, men at jeg organiserer det.

  SvarSlett
 9. Da Irene og jeg sto på stand lørdag hadde vi hyggelige besøk av alle typer hageinteresserte. Her var det alt fra et par med stor hage, som hadde kjørt helt fra Steinkjær til en "nyfrelst" hagebiker fra Stange. Men det var litt begrenset hvor langt foredraget mitt ble om vertikale hagevegger.

  SvarSlett
 10. Kari, så morro å høre litt om hvem som kom innom på stand! Jeg skulle så gjerne ha vært der i går, og i dag. Det var koselig på fredagen, selv om jeg drev mest og styra med selve standen og ikke fikk snakka så mye med folk som jeg hadde lyst til.

  SvarSlett
 11. Standen var fantastisk fin og interessevekkende. SÅ koselig å hilse på deg, Anne! Og dere andre jeg møtte også, så klart :)

  SvarSlett
 12. Gratulerer Anne! Kjempeflott stand. Dette har ikke kommet av seg selv nei. Må en drivkraft til, - fantastisk hva du får til, og det med redusert kapasitet. Dette må jo bare bli bedre og bedre på alle måter. Lykke til videre, med helsa og helheten.

  SvarSlett

Hei! Hyggelig å høre fra dere :)

Dessverre er det så mye spam i kommentarfeltet nå at jeg har sett meg nødt til å sette sånne forhatte bokstavgodkjenning på. (Over 90% av alle kommentarer er spam og det ekte kommentarene er stort sett påmeldinger).

Jeg har derfor nå endret slik at dere kan melde dere på listene ved å sende meg en epost på (anne @ moseplassen.com)(fjern mellomrommene), ikke ved å legge kommentar her. Så slipper jeg å få bøttevis med spam i epostkassa mi, og du slipper bokstavgodkjenning om du ikke har lyst ;)

Anne :)

Hageblogger3

 • Så ute nå! - Du kan så nå, selv om det er kaldt og snø. Du trenger ikke drivhus og du kan fint så i frossen jord. Flere frø tåler kulde og tar ikke skade av snø. Snøen ...
  for 6 måneder siden
 • Jeg har lært nytt om Agapanthus - Det begynner å bli ganske vanlig å se agapanthus til salgs hos de forskjellige hagesentrene, og jeg har all forståelse for at vi er mange som er blitt beta...
  for 5 år siden

Svenske og danske hageblogger